Personal Chef – Nutriționist

Servicii personal chef.

Metoda abordată este una integrativă și urmarește schimbarea obiceiurilor alimentare și a stilului de viață prin organizarea de workshop-uri individuale la tine acasă unde îți poți invita prietenii sau familia pentru aplicații practice de gătit cu rețete sănătoase și rapide prezentate de nutriționistul tău.

Cu prilejul sesiunilor de shopping împreună cu nutriționistul, vei ști exact să-ți organizezi cămara cu alimente sănătoase. După programul de asistență nutrițională, nu doar că vei slabi, dar vei ști ce să mănânci și îți vei găti singur rețete originale și simple învățate direct de la un Mastechef.

Concept

Serviciul de personal chef & nutritionist este un concept relativ nou în România. Specialistul care oferă acest serviciu are noțiuni solide de nutriție, experiență, perseverență, carisma, abilități de comunicare și persuasiune. Mai mult decât atât, este un bucătar dietetician suficient de creativ încât să nu priveze persoana asistată de gust, savoare, culoare și proprietăți nutritive. În acest sens, se vor găsi soluții adaptate și individualizate.

Alimente Potrivite

Vor fi introduse în alimentația zilnică meniuri diversificate și adaptate în baza tabloului enzimatic, alimente preparate de personal chef timp de 5 zile pe săptămană. Acest lucru se va efectua direct la domiciliul persoanei consiliate, ținându-se cont de urmatoarele aspecte: alimentele să fie naturale sau cât mai puțin prelucrate, introducerea unor alimente care să îmbunătățeasca oxigenarea celulară, alimente antioxidante, asigurarea echilibrului de proteine, minerale, glucide, vitamine și enzime, echilibrul alcalin – acid.

Consiliere „family cooking”

Pe perioada programului se vor oferi și cursuri de gătit la domiciliu “family cooking”, la care pot asista membrii familiei sau prieteni ale persoanei aflate în programul de asistență nutrițională. Acest concept este menit să ofere o bază culinară și mici secrete pentru rețete simple și sănătoase în vederea menținerii stilului de viață abordat chiar și după terminarea programului de nutriție asistată. De asemenea, este încurajată implicarea copiilor în bucătărie prin rețete creative și sănătoase pentru aceștia.

Solicită Programare