Timp de preparare 25 minute
2 portii- 170 de calorii pe portie
½ lingura de ulei de masline
½ ceapa tocata
1 catel de usturoi tocat
1 ardei capia
1 lingurita de condimente arabesti “Ras el Hanout”( mix de coriandru,scortisoara,chimion,turmeric,ienibahar)
400 de grame rosii cherry
2 linguri de coriandru verde tocat
2 oua
sare si piper dupa gust
Preparare
Intr-o tigaie antiaderenta se adauga ulei si se soteaza usturoiul si ceapa pentru 6-7 minute. Se mai adauga o lingurita de apa pentru a se evita prajirea. Se adauga mixul de condimente si se mai soteaza inca un minut. Se adauga apoi rosiile si ardeiul capia tocat si se mai gateste la foc mic timp de 8-10 minute. Se vor pregati 2 vase ramechin rezistente la temperaturi inalte. Impartiti compozitia in 2 portii si spargeti cate un ou in fiecare castron. Se da la cuptorul preincalzit la 220 de grade pentru 8 minute pana oul este bine inchegat. Se serveste cu coriandru verde tocat
Pofta buna!