Tortellini in brodo fara gluten

Publicat Din categoria Retete

 Supa de tortellini cu spanac si tofu afumat

Ingrediente pentru aluat:

100 grame de  faina fara gluten Diafitt-Barbara sau Mix Pan- Schar
– 1 ou
– 2 linguri ulei
– 1 lingurita apa

Se framanta un aluat din aceste ingrediente, se intide cu sucitorul, se decupeaza cu un pahar apoi se introduce umplutura dorita. Eu am folosit tofu afumat de la Inedit si baby spanac sotat. Pentru supa, se prepara o baza din telina, morcov, radacina de patrunjel, o foaie de dafin, 5 boabe de piper, o ceapa. Se pun la fiert taiate grosier apoi se strecoara si se fierb tortellini in aceasta supa pentru 4-5 minute. Pentru un aspect mai rustic, se pot folosi supiere mici rezistente la cuptor peste care se lipeste o foaie din aluatul de paste si se cresteaza usor cu un cutit.  In centru se inteapa cu o furculita  sau cu o scobitoare. Se introduce la cuptor cu flacara de sus la 200 de grade pentru 10 minute pana se rumeneste capacul.

 

Pofta buna!