Specialiști Nutriție Holistică

Marilena Oprisanu

Nutriționist dietetician acreditat

Marilena este specialist în comunicare și nutriție holistică, și vine cu o abordare inovativă, certificată prin numeroasele studii si experiența acumulată atât în țară cât și în străinătate.

Este absolventă a facultății de Medicină și Farmacie Grigore T.Popa – Iași cu specializarea în Nutriție și Dietetică, deține o supra specializare în cadrul Institutului Paracelsius- Mannheim (Germania) în abordarea holistică a nutriției. Marilena a absolvit studii post universitare cu 2 masterate în managementul medical precum și în nutriția profilactică și curativă.

Calitățile ei de bun comunicator și succesul în abordarea integrativă a nutriției, este certificat prin abilitățile ei incontestabile în comunicarea cu pacientul care sunt certificate prin absolvirea Facultății de Litere cu specializarea în Comunicare și Relații Publice.

De asemenea, Marilena s-a făcut remarcată prin participările la competiții culinare în calitate de chef dietetician și de lector în cadrul seminariilor de nutriție integrativă. Prin abordarea aplicativă și metodele ei inovative de health coaching și life mentoring, Marilena aduce o viziune nouă în conceptul de prevenție și menținere a stării de sănătate fizică, emoțională și psihică.

Solicită pachetul nutrițional personalizat