Specialiști

Marilena Oprisanu

Nutriționist dietetician acreditat

Marilena este specialist în comunicare și nutriție holistică, și vine cu o abordare inovativă, certificată prin numeroasele studii si experiența acumulată atât în țară cât și în străinătate.

Este absolventă a facultății de Medicină și Farmacie Grigore T.Popa – Iași cu specializarea în Nutriție și Dietetică, deține o supra specializare în cadrul Institutului Paracelsius- Mannheim (Germania) în abordarea holistică a nutriției. Marilena a absolvit studii post universitare cu 2 masterate în managementul medical precum și în nutriția profilactică și curativă.

Calitățile ei de bun comunicator și succesul în abordarea integrativă a nutriției, este certificat prin abilitățile ei incontestabile în comunicarea cu pacientul care sunt certificate prin absolvirea Facultății de Litere cu specializarea în Comunicare și Relații Publice.

De asemenea, Marilena s-a făcut remarcată prin participările la competiții culinare în calitate de chef dietetician și de lector în cadrul seminariilor de nutriție integrativă. Prin abordarea aplicativă și metodele ei inovative de health coaching și life mentoring, Marilena aduce o viziune nouă în conceptul de prevenție și menținere a stării de sănătate fizică, emoțională și psihică.

Bauer Ninel Nicolae

Bauer Ninel Nicolae este în prezent probabil cel mai performant specialist in biofeedback si neurofeedback  din România,  prin metoda abordată și reputatia de care se bucură.

Pentru activitatea ştiinţifică depusă după susţinerea tezei de masterat ”Influenta stimulilor muzicali asupra undelor cerebrale”, devine specialist  in inginerie clinica si medicala. Doctorand in electronica medicala, practician de Medicina Cuantica- biofeedback /biorezonanta, atestat in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca si  absolvent al scolii bioconceptuale-radiestezie, reuseste sa gestioneze cu succes abordarea integrativa.

O componentă importantă a activităţii sale este abordarea unei metode proprii de evaluare aplicata pe 5000 de persoane. Aceasta metoda inovativa  relevă deosebita sa pregătire teoretică precum si  puterea de pătrundere a lucrurilor in viziunea holistica . Ca o incununare a intregii activitati, Domnul Ninel Bauer devine terapeut cu libera practica in terapia cu plante medicinale si nutritie holistica, specialist in medicina integrativa atestat in cadrul Facultatii de Medicina –Universitatea Titu Maiorescu-Bucuresti, si Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti.

Membru si invitat  la congrese internationale  de biofeedback, aprofundeaza teme in cadrul sesiunilor de comunicari stiintifice in domeniul inginerii medicale si clinice precum: “Rolul nutritiei in terapia bolii canceroase”, “Nutrigenomica”,” Abordarea integrativa a bolilor autoimune”, “Bazele moleculare ale proceselor de detoxifiere”, “Terapia integrativa a bolilor asociate procesului de imbatranire”

Solicită pachetul nutrițional personalizat